ORAMA MINIMAL FRAMES
Dé revolutie op het gebied van minimalistische schuifsystemen. Technologische topkwaliteit met een compleet onzichtbare omkadering en een 25mm slanke middenstijl zorgen voor een ongeëvenaard panorama met een maximum aan lichtinval.

Onzichtbaar
De omkadering van de kozijnen kan volledig in de wanden, vloer en plafond worden ingebouwd. Het kozijnframe is compleet profiel-loos zodat een naadloze overgang met een onverstoord zicht naar buiten ontstaat.

Eindeloze mogelijkheden
Nooit eerder waren grotere glasoppervlakten mogelijk. Glasbladen van meer dan 6 meter hoog en met 18m2 oppervlak zonder onderbrekingen. De glaselementen zijn op 2, 3 of 4 railsen eindeloos met elkaar te koppelen. Met de open glashoek kunnen schuifdelen elkaar in een hoek ontmoeten waarbij in geopende toestand geen stijl aanwezig is. Ook kunnen vaste glasbladen op een hoek met elkaar worden gekoppeld zonder tussenstijl: glas op glas.

Hoogwaardige isolatie
Door de combinatie van hoogwaardig isolatieglas en geïsoleerde profielen met glasvezelversterkte isolatoren voldoet het systeem aan de hoogste eisen op het gebied van warmte isolatie. Er kan worden gekozen voor dubbel en triple glas waarbij een thermische isolatie tot UW 0.7 mogelijk is. Hiermee loopt het systeem vooruit op de steeds strenger wordende isolatie-eisen.
VRAAG INFORMATIE AAN

Veiligheid
Het Inbraakwerende ‘Multi Point’ sluitsysteem zorgt met zijn cilindrische sluiting en RVS veiligheidssluitplaten voor de hoogst mogelijke beveiliging. Het sluitsysteem heeft drie ventilatiestanden om ieder seizoen comfortabel te kunnen ventileren.

Comfort
De roestvrijstalen wielen en geleiders kunnen hoge glasgewichten dragen en laten de schuifpui soepel en geruisloos open schuiven. Door te kiezen voor de gemotoriseerde uitvoering laat u de glazen delen met één druk op de knop automatisch openen en sluiten.